Поради для господині - Корисні Поради - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 26.04.2024, 00:12
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » Статті » Поради для господині

У категорії матеріалів: 11
Показано матеріалів: 1-10
Сторінки: 1 2 »

Сортувати за: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

Новорічний стіл вже позаду. Хоча це не означає, що настає кінець великих порцій. Попереду Різдво. Тим не менш, ваш організм потребує очищення між святами. Пропонуємо вам дізнатися, як це правильно можна робити.

Повне очищення організму, звичайно, не відбудеться за один-два дні. Для повної детоксикації організму потрібні тижні, навіть місяці. Тим не менше, краще дати вашому тілу 2-3 дні відпочинку між святами, в які слід уникати важкої їжі і великих порцій. Пропонуємо вам кілька дієтичних ідей для розвантажувальних днів.
Поради для господині | Переглядів: 224 | Додав: Люба | Дата: 06.05.2019

Це натуральний засіб потрібно пити перед сном, щоб позбутися від кашлю. Його використовували ще наші прабабусі, і ефект перевірений багатьма поколіннями.

Молоко з різними добавками при бронхіті допомагає прискорити процес одужання і зняти запалення в бронхах.
Поради для господині | Переглядів: 269 | Додав: Люба | Дата: 20.01.2019

Хто з нас не любить мед? Важко знайти таку людину, а ще важче відшукати того, хто не чув про його корисні властивості. Але застосовувати його в лікуванні застуди та інших хвороб можна тільки в тому випадку, якщо солодкий продукт зберігався правильно. Тому сьогодні ми розповімо про те, як зберігати мед. Особливості натурального меду Натуральний мед може зберігатися дуже довго, не втрачаючи своїх корисних властивостей. Проте в продукті відбуваються цілком нормальні для нього процеси. Наприклад, він стає густим, мутним, в ньому з'являються кристали. Все це відбувається тому, що мед містить дуже багато глюкози, яка при зберіганні зацукровується. Якщо з медом це все не відбувається, то можна говорити про погану якість продукту і навіть сумніватися в тому, чи натуральний мед вам продали. Але все ж існують деякі сорти бджолиних солодощів, що не кристалізуються, оскільки містять велику кількість фруктози. Загуслий мед при бажанні можна знову перетворити на тягучу рідину.
Поради для господині | Переглядів: 333 | Додав: Кулінарчик | Дата: 16.07.2017

Посуд, в якому ви зберігаєте чай, повинен бути герметичним і непрозорим: краще всього використовувати для цього дерев'яні коробочки або бляшані баночки з кришками.
Поради для господині | Переглядів: 395 | Додав: Кулінарчик | Дата: 02.07.2016

Любителів зеленого чаю з кожним роком стає все більше. І це не випадково, адже цей напій, який містить багато вітамінів (А, К, РР, С, групи В) і мінеральних речовин (калій, цинк, фтор, йод та інші), набагато корисніший чорного.
Поради для господині | Переглядів: 366 | Додав: Кулінарчик | Дата: 02.07.2016

На сьогоднішній день кава є одним з найпопулярнішіх напоїв Всього людства. Практично КОЖЕН з нас за сніданком встігає випити чашечку ароматної кави. А Дехто Взагалі НЕ может жити без цього напою. Просто хто ж дерло здогадався пріготуваті напій, Який Бадьорого и має Унікальний смак та аромат?
Поради для господині | Переглядів: 360 | Додав: Кулінарчик | Дата: 16.07.2015

Американські вчені з'ясували, що холодну какао відновлює м'язи після фізичних вправ швидше, ніж спеціальні напої, призначені для спортсменів, повідомляє The Daily Telegraph. Результати роботи фахівців Університету Джеймса Медісона були представлені на конференції Американського коледжу спортивної медицини. Вчені провели чотири дослідження, в ході яких вони порівнювали швидкість відновлення м'язів після тривалих фізичних навантажень при вживанні різних напоїв. Оцінивши отримані дані, дослідники з'ясували, що після вживання какао м'язи спортсменів відновлювалися швидше, ніж при вживанні інших рідин.
Поради для господині | Переглядів: 326 | Додав: Кулінарчик | Дата: 16.07.2015

Цвітна капуста - Однорічна рослина сімейства хрестоцвітніх. Стебло має ціліндрічну форму. Колір листя колівається від світло-зеленого до синьо-зеленого кольору. Форма головок кругла або Пласка. Квіткові кісті густі - від дуже коротких (3 см) до Довгий (15 см). Свою Назву ця капуста получила Завдяк цікавій форме головки, что складається з м'ясістіх потовщеніх квітконосів, что нагадують по виду Суцвіття. Батьківщиною цвітної капусти вважається Середземномор'я. За однією з версій, тут ее виросту Сирійські фермери з лістової капусти. Можливо, самє через це ее довгий годину називали сірійської капустою. У ті часи вона відрізнялася гіркуватім смаком и мала невеликі кремовато-зеленувато голівку. АВІЦЕННА рекомендував вжіваті сірійську капусту для харчування в зимовий годину.
Поради для господині | Переглядів: 322 | Додав: Кулінарчик | Дата: 16.07.2015

Кукурудза або маїс - Однорічна трав'янистих культурна рослина, что досягає висот 3 м, а у виняткова випадка - до 6 м и более. Існує припущені, что кукурудза - найдавніша Хлібна рослина в мире. Та й даже зараз кукурудза є другою за продажами зернових культур в мире после пшениці. Кукурудза булу введено в культуру 7-12 тис. лет назад на территории сучасної Мексики. Найдавніші знахідки зернівок культурної кукурудзи на территории СУЧАСНИХ штатів Оахака и Пуебла датуються відповідно 4250 и 2750 рокамі до н. е. Цікаво, что кукурудзяні Качанов в ті часи були примерно в 10 разів менше, чем у СУЧАСНИХ сортів, и не перевіщувалі 3-4 см в Довжину.
Поради для господині | Переглядів: 356 | Додав: Кулінарчик | Дата: 16.07.2015

цьом простому, на перший погляд, овочей поклоняються чи не всі народи Європи та азії. Першість Винаходи страв з капусти оскаржують кулінарі России, Німеччини, Великобритании, Швеции та других стран. Его здавна Використовують у народній медицині. А у британському городе Дорсеті є даже пам'ятник у виде цього овочей - людіні, яка дерло привезла его в Цю країну. Знайомтеся - білокачанна капуста. Капуста городня має наукову Назву лат. Br? Ssica oler? Cea. Дікорослій родич капусти городньої досі НЕ встановлений. А. Декандоль вважать, что ВІН растет по берегах Південної Англии та Ірландії, Північно-західної Франции, на Гельголанді, у Данії та по північніх берегах Середземних моря около Ніцці, Генуї та Лукки. На мнение Є. Н. Сінської, капуста городня в дикому стані походити з середземноморської області и растет по Морський берег. Грузинський вчений Г. Джапарідзе считает, что Батьківщиною капусти є НЕ Узбережжя Середземних моря, а Колхідська нізовіна Грузии, оскількі самє в ціх місцях зустрічається рідкісне різноманіття подібніх з капустою рослин, Які назіваються «кежера».
Поради для господині | Переглядів: 325 | Додав: Кулінарчик | Дата: 16.07.2015

1-10 11-11

Категорії розділу
Поради для господині [11]
Пошук
Вхід на сайт
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт