Тушковані овочі - 3 Липня 2012 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 29.03.2024, 00:58
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2012 » Липень » 3 » Тушковані овочі
22:46
Тушковані овочі
 Інгредієнти
Півсклянки квасолі сухої
1 банка кукурудзи консервованої
1-2 перці болгарських
2 ст. ложки соусу «Краснодарський фірмовий» ТМ «Руна» (я його використовувала, тому можу запропонувати, оскільки сподобався)
Спосіб приготування
Квасолю відварити до повної готовності. Щоб пришвидшити процес приготування, квасолю слід заздалегідь замочити у воді. ПІся того, як квасоля відвариться, необхідно злити зайву рідину. Додати до квасолі консервовану кукурудзу разом з маринадом, дрібно порізаний перець і томатний соус «Краснодарський фірмовий» ТМ «Руна». Поставити на легкий вогонь і тушкувати до повної готовності перцю (приблизно півгодини).
Категорія: Перші Страви | Переглядів: 529 | Додав: Tasinjka | Теги: томатний соус, Тушковані овочі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт