80 г сушених білих грибів маленька цибулина для бульйону 200 г квасолі 80 г моркви 80 г ріпчастої цибулі 80 г картоплі 80 г гарбуза нарізаний пучок зелені
Напередодні
замочити квасолю, через 12 годин зварити її до готовності в підсоленій
воді. Гриби промити в теплій воді, замочити на 2 години в 2 л. холодної
води, потім в ній же і варити. Додати очищену і розрізаючу навпіл
цибулину і варити годину при слабкому кипінні. Процідити готовий
бульйон, промити гриби холодною водою і дрібно їх нашаткувати. Покласти
в бульйон моркву, цибулю і картоплю, порізані кубиками, варити 10
хвилин.
Потім додати квасолю і порізаний кубиками гарбуз і варити до готовності. Посипати зеленню перед подачею.