Найкращі рецепти пісних пампухів - 20 Січня 2019 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 26.04.2024, 21:06
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2019 » Січень » 20 » Найкращі рецепти пісних пампухів
18:16
Найкращі рецепти пісних пампухів
 Пісні пампухи, що завжди вдаються
Пісні пампухи, що завжди вдаються – інгредієнти
Борошно – 5 склянок.
Дріжджі сухі – 1 ст.л.
Цукор – 3 ст.л.
Сіль – 1/2 ч.л.
Олія – 3 ст.л.
Тепла вода – 2 склянки.
Цукрова пудра.
Пісні пампухи, що завжди вдаються – приготування
Борошно просіюємо, змішуємо з сухими інгредієнтами, поступово вливаємо олію та воду. Місимо м’яке тісто та ставимо його в тепле місце. Тісто має збільшитися в об’ємі в двічі.

Трохи обминаємо тісто, розкачуємо тісто качалкою (товщина не менше – 2 см). Склянкою видавлюємо круглі памухи, можна (за бажання) всередині видавити дірочку маленькою горілчаною скляночкою.

Готовим пампушкам даємо підійти в теплому місці 15 хвилин. У казані розігріваємо олію та смажимо на середньому вогні до золотистого кольору.

Викладаємо пампухи на серветку, щоб стік зайвий жир. Холодні пампухи щедро посипаємо цукровою пудрою.
Пісні пампухи з начинкою
Пісні пампухи з начинкою – інгредієнти
Борошно – 350-400 г.
Вода тепла – 250 мл.
Цукор – 2 ст.л.
Дріжджі сухі – 1 ч.л.
Олія – 1 ст.л.
Сіль – 1 щіпка.
Варення – будь-яке для начинки.
Цукрова пудра.
Пісні пампухи з начинкою – приготування
У теплу воду додаємо дріжджі, залишаємо на кілька хвилин у теплому місці. В глибоку миску просіюємо борошно (300 грам), додаємо сіль цукор і олію. Вливаємо воду з дріжджами та добре вимішуємо.

Поступово додаємо решту борошна, поки тісто не стане м’яким та еластичним. З готового тіста формуємо кулю, кладемо у миску та накриваємо харчовою плівкою. Ставимо тісто у тепле місце на годину. Тісто має збільшитись в об’ємі приблизно в двічі.

Викладаємо тісто на робочу поверхню присипану борошном, трохи приминаємо. З тіста формуємо валик та ділимо його на 16 рівних шматочків. На кожен шматочок викладаємо трішки варення або джему (близько 0,5 ч.л.). Защипуємо краї та формуємо акуратну кульку.

Розігріваємо олію та смажимо пампухи до золотистого кольору на середньому вогні. Викладаємо їх на паперову серветку, щоб зійшов зайвий жир.

Охолоджені пампухи посипаємо цукровою пудрою.
Категорія: Солодке | Переглядів: 282 | Додав: Люба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт