|
Понеділок, 29.04.2024, 07:45 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Березень » 5 » Морквяно-яблучні млинці з цільнозернового борошна
12:07 Морквяно-яблучні млинці з цільнозернового борошна |
Інгредієнти:
• борошно пшеничне 40 г.
• борошно цільнозернове 200 г.
• цукор 30 г.
• розпушувач тіста 10 г.
• яйця курячі 2 шт.
• молоко 275 г.
• яблука (не великі) 1 шт.
• морква (не велика) 1 шт.
• кориця мелена 10 г.
• сіль
• горіхи волоські 100 г.
• масло вершкове 30 г.
• мед рідкий 60 г.
• олія
Спосіб приготування:
У глибокій мисці змішати два види борошна, сіль, цукор, розпушувач.
Окремо збити яйця і змішати їх з молоком (кімнатної температури).
Яєчно молочну суміш додати до борошна, ретельно перемішати, аби не було грудочок.
Почистити моркву та яблуко. Стерти їх на дрібну тертку.
Вмішати терті моркву та яблука до тіста. Додати мелену корицю. Гарно вимішати.
Смажити невеликі млинці з двох сторін, на розпеченій і змащеній олією пательні.
Можна їсти самими, можна зі сметаною або згущеним молоком, хто як любить.
Я дуже люблю подавати до млинців карамелізовані волоські горіхи:
розігріти на пательні масло вершкове, далі до масла додати горіхи, трішки їх просмажити і зверху посипати ложкою цукру. Коли цукор карамелізується зняти з вогню й додати мед.
Теплі млинці розкласти на порційні тарілки, а зверху викладати солодкі горішки.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 692 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Березень 2017 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|