Цукерки «Праліне» - 16 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
Четвер, 25.04.2024, 20:15
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 16 » Цукерки «Праліне»
13:37
Цукерки «Праліне»
 
Список інгредієнтів: фундук - 45 г цукор - 45 г темний шоколад - 200 г вершкове масло - 30 г вершки 20% - 70 мл білий шоколад - 70 г Спосіб приготування Цукерки« Праліне » Спочатку приготуємо праліне-пудру. Цукор висипати на суху сковороду. Поставити на середній вогонь. Потрібно постійно помішувати його. Цукерки« Праліне » Коли цукор наполовину розтане, всипати в нього горіхи. Масу потрібно постійно заважати, при необхідності піднімати над вогнем. Цукерки« Праліне » Коли маса придбає необхідний колір, потрібно вилити її на папір для випічки. Розрівняти ложкою. Цукерки« Праліне » Коли карамель застигне, поламайте її на шматочки. Накрийте папером і розбийте шматочки на потрібну вам крихту. Можна подрібнити в більш дрібну крихту з допомогою блендера, але врахуйте, що карамель дряпає стінки чаші. Цукерки« Праліне » 100 г темного шоколаду (у мене була плитка шоколаду з подрібненим фундуком) і вершкове масло розтопити на водяній бані. Цукерки« Праліне » Додати вершки ... Цукерки« Праліне » ... перемішати і дати охолонути протягом 1 години. Цукерки« Праліне » Потім змішати з праліне пудрою. Цукерки« Праліне » Розтопити на водяній бані ще плитку чорного шоколаду. Змастити шоколадом силіконової пензликом силіконові форми для цукерок. Залиште в мисці трохи шоколаду на денця цукерок. Поставити формочки в холодильник, щоб шоколад застиг. Цукерки« Праліне » Дістати форми і заповнити їх начинкою-праліне. Цукерки« Праліне » Покрити денце шоколадом. Якщо шоколад застиг, попередньо знову його розтопіть. Дайте шоколадним денце застигнути і виймайте цукерки з форм. Зробити це дуже легко. Цукерки« Праліне » Розтопіть білий шоколад, помістіть його в кондитерський мішок і нанесіть білим шоколадом візерунок на готових цукерках. Цукерки« Праліне » У мене залишилася начинка і білий шоколад і я зробила ще 5 цукерок з білого шоколаду. Не знаю чому, але білий шоколад гірше наноситься на форми, стікає зі стінок .. Цукерки« Праліне » Всього в мене вийшло 15 цукерок. Цукерки« Праліне » Як і будь-яке домашнє ласощі, такі цукерки дуже смачні. Начинка не твердая з карамельно-горіховим смаком. Цукерки« Праліне » Скажу вам чесно, готувати такі цукерки дуже приємно! По всій видимості, робота з шоколадом вже сама по собі покращує настрій. Тим більше, що завжди є можливість відправити трохи робочого матеріалу в рот ...)))) Смачного!
Категорія: Солодке | Переглядів: 514 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 Кулінарчик • 14:13, 16.07.2015 [Матеріал]
cake смакотаааааааа
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт