Продукти:
1 баклажан, порізаний на шматочки
2 червоних перці, очищених від насіннячок і порізаних на шматочки
1 маленький гарбуз або кабачок, очищений і порізаний на шматочки
3 цукіні, порізаний
1 крупний негострий червоний перець чилі, дрібно порізаний, або 2 дрібки перцю чилі
2 ст л соняшникової олії
2 ч л насіння тмину
2 ст л порізаної м’яти
1 ч л олії, настояної на чилі
Розігріти духовку до 190 градусів. Висипати порізані овочі на деко, полити олією і приправити. Перемішати і запікати в духовці 15хв.
Дістати з духовки, посипати тмином і повернути в духовку на 10хв.
Дати трохи остигнути, потім додати м’яту і скропити настояною олією. Подавати теплим або кімнатної температури.