 |
Понеділок, 16.06.2025, 16:03 Вітаю Вас Гість
Головна » 2008 » Липень » 10 » Суп італійський (Французька кухня)
22:45 Суп італійський (Французька кухня) |
125 г зеленої квасолі, 125 г моркви, 125 г цибулі-порею, 125 г ріпи, 125 г кореня селери, 2 ст.л. томатної пасти, 2 зубчики часнику, 50 г вершкового масла, 50 г тонких макаронів, 50 г тертого швейцарського сиру, 2 л води, сіль, перець.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 1374 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Календар |
« Липень 2008 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Нд |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Статистика |
Онлайн всього: 3 Гостей: 3 Користувачів: 0 |
|
|
|