|
П`ятниця, 31.01.2025, 02:22 Вітаю Вас Гість
Головна » 2008 » Липень » 10 » Суп італійський (Французька кухня)
22:45 Суп італійський (Французька кухня) |
125 г зеленої квасолі, 125 г моркви, 125 г цибулі-порею, 125 г ріпи, 125 г кореня селери, 2 ст.л. томатної пасти, 2 зубчики часнику, 50 г вершкового масла, 50 г тонких макаронів, 50 г тертого швейцарського сиру, 2 л води, сіль, перець.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 1356 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Липень 2008 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 4 Гостей: 4 Користувачів: 0 |
|
|
|