Суп італійський (Французька кухня) - 10 Липня 2008 - Кулінарні рецепти
Субота, 20.04.2024, 02:45
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2008 » Липень » 10 » Суп італійський (Французька кухня)
22:45
Суп італійський (Французька кухня)
 
Суп італійський (Французька кухня)


125 г зеленої квасолі, 125 г моркви, 125 г цибулі-порею, 125 г ріпи, 125 г кореня селери, 2 ст.л. томатної пасти, 2 зубчики часнику, 50 г вершкового масла, 50 г тонких макаронів, 50 г тертого швейцарського сиру, 2 л води, сіль, перець.
Категорія: Закуски | Переглядів: 1313 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт