 |
Неділя, 15.06.2025, 08:51 Вітаю Вас Гість
Головна » 2008 » Липень » 10 » Розсольник з поросяти
22:44 Розсольник з поросяти |
Узяти 800 г поросяти, по 1 штуці різного коріння, 5 солоних огірків, 1 ст.л. муки.
Випатравши і добре вимивши порося, рубають з кістками на невеликі шматочки, а також і його нутрощі: печінку, пупок (шлунок) і серце, кладуть в каструлю, наливають розсолом з-під огірків, додають коріння і варять, знімаючи піну. Коли порося увариться, його витягують з бульйону, а замість поросяти кладуть очищені від шкіри і насіннячок нарізані шматочками огірки, підправляють мукою, підсмаженою в маслі; коли огірки достатньо вварилися, кладуть назад в бульйон порося і подають на стіл. (Рецепти старовинної кухні)
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 1165 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Календар |
« Липень 2008 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Нд |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Статистика |
Онлайн всього: 3 Гостей: 3 Користувачів: 0 |
|
|
|