Розсольник з поросяти - 10 Липня 2008 - Кулінарні рецепти
Субота, 20.04.2024, 00:46
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2008 » Липень » 10 » Розсольник з поросяти
22:44
Розсольник з поросяти
 
Узяти 800 г поросяти, по 1 штуці різного коріння, 5 солоних огірків, 1 ст.л. муки.

Розсольник з поросяти


Випатравши і добре вимивши порося, рубають з кістками на невеликі шматочки, а також і його нутрощі: печінку, пупок (шлунок) і серце, кладуть в каструлю, наливають розсолом з-під огірків, додають коріння і варять, знімаючи піну. Коли порося увариться, його витягують з бульйону, а замість поросяти кладуть очищені від шкіри і насіннячок нарізані шматочками огірки, підправляють мукою, підсмаженою в маслі; коли огірки достатньо вварилися, кладуть назад в бульйон порося і подають на стіл. (Рецепти старовинної кухні)

Категорія: Закуски | Переглядів: 1115 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт