Супова заправка - 10 Липня 2008 - Кулінарні рецепти
Четвер, 28.03.2024, 18:08
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2008 » Липень » 10 » Супова заправка
22:41
Супова заправка
 
Супова заправка


Для приготування заправки потрібна морква, помідори, ріпчаста цибуля, перець солодкий, зелень кропу, петрушки.
Моркву натерти на терці, решту продуктів дрібно накришити. Додати солі, ретельно перемішати, викласти в банки, за купорити кришками і зберігати у прохолодному місці. Заправку можна використовувати для супів, других страв, додавати у соус.
Витрати на 10 банок по 0,5 л: 1кг моркви, 1 кг помідорів, 1 кг цибулі, 600 г солодкого перцю, 300 г кропу, 300 г петрушки, 800 г солі.
Категорія: Закуски | Переглядів: 1180 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт