Особливе олів'є - 10 Липня 2008 - Кулінарні рецепти
Субота, 20.04.2024, 17:09
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2008 » Липень » 10 » Особливе олів'є
22:32
Особливе олів'є
 
На 2 порції: 2 курячі четвертинки (краще домашньої курки або вітчизняного виробництва, супової, а не бройлерів), 6 ракових шийок, З невеликі варені картоплини, 1 квашений або свіжий огірок, 1 варене яйце, салат, 2 ст. л. майонезу, 2 ст. л. сметани.

Особливе олів'є


Нарізати маленькими шматочками м'ясо вареної (можна смаженої) курки. Замість курки можна взяти варену осетрину. До м'яса додати очищені і порізані ракові шийки, нарізані кубиками картоплю, огірок, яйце. Усе посолити, додати майонез, сметану і ретельно перемішати. Прикрасити зеленим салатом.
Категорія: Салати | Переглядів: 1274 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт