Необхідні продукти:курка (відварене філе) - 200 г
огірки - 1 шт.
яйце варене - 1 шт.
чорнослив без кісточок - 80 г
горіхи волоські рубані - 2 стакани
сметана - 4 ч. ложки
майонез - 4 ч. ложки
зелень кропу
зелень петрушки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.
Спосіб приготування рецепту:Чорнослив промийте, залийте холодною водою так, щоб вода тільки покривала його, припустіть до розм'якшення і охолодіть.
Філе курки, огірок, чорнослив нашаткуйте соломкою.
Підготовлені продукти кладіть шарами у фужери, зверху посипайте дрібно порізаним яйцем і полийте сметаною, змішаною з майонезом.
Перед подачею оформіть зеленню і горіхами.