Салат „Венеція” - 10 Липня 2008 - Кулінарні рецепти
Середа, 24.04.2024, 09:53
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2008 » Липень » 10 » Салат „Венеція”
22:25
Салат „Венеція”
 
1 банка консервованого тунця, 250 г вареної картоплі, 2 варені яйця, 4 ч. л. олії, 0,5 ст. л. лимонного соку, 4 помідори, 8 оливок, 1 ст. л. зелені цибулі, петрушки, м’яти.

Салат „Венеція”


Приготування:
Порізати картоплю тонкими скибочками.
Подрібнити тунець і яйця.
Приготувати приправу, змішавши рідину від тунця з олією і соком лимона.
Порізати помідори тонкими скибочками.
Викласти на дно салатниці шар картоплі, полити його половиною приправи, викласти шар тунця, потім шар помідорів. Далі повторити все в тому ж порядку. Зверху має бути шар помідорів.
Прикрасити оливками, розрізаними на половинки, і посипати подрібненою зеленню.
Категорія: Салати | Переглядів: 1303 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт