1 банка консервованого тунця, 250 г вареної картоплі, 2 варені яйця, 4 ч. л. олії, 0,5 ст. л. лимонного соку, 4 помідори, 8 оливок, 1 ст. л. зелені цибулі, петрушки, м’яти.
Приготування:Порізати картоплю тонкими скибочками.
Подрібнити тунець і яйця.
Приготувати приправу, змішавши рідину від тунця з олією і соком лимона.
Порізати помідори тонкими скибочками.
Викласти на дно салатниці шар картоплі, полити його половиною приправи, викласти шар тунця, потім шар помідорів. Далі повторити все в тому ж порядку. Зверху має бути шар помідорів.
Прикрасити оливками, розрізаними на половинки, і посипати подрібненою зеленню.