Необхідні продукти:краби або креветки - 60 г м'якоті
анчоуси - 100 г філе
картопля - 120 г
морква - 120 г
корінь селери - 160 г
яблука - 120 г
квасоля стручкова - 120 г
листя зеленого салату - 50 г
оливки - 40 г
горошок зелений - 50 г молодих стручків
огірки солоні - 50 г
яйце - 2 шт.
зелень - 25 г
майонез - 200 г
оселедець солоний - 85 г філе
Кількість порцій: 10
Час приготування: 20 хв.
Спосіб приготування рецепту:Картоплю, моркву, корінь селери відварити окремо, охолодити і порізати дрібними кубиками. Стручки квасолі і гороху почистити від кінчиків і прожилків, порізати ромбами, відварити і відкинути на дуршлаг. Яблука і огірки порізати кубиками.
Підготовлені овочі змішати, додати до них частину порізаного філе анчоусів і оселедця, заправити майонезом, перемішати.
Викладіть одержану масу горою на листя салату, зверху покладіть, чергуючи, кружечки варених яєць, оливок, шматочків крабів, яблук, філе оселедця і анчоусів. Посипте «букет» зеленню.