Борщ Чернігівський - 10 Липня 2008 - Кулінарні рецепти
Четвер, 18.04.2024, 06:06
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2008 » Липень » 10 » Борщ Чернігівський
22:13
Борщ Чернігівський
 

стакана квасолі, 1 кисле яблуко, 2-3 помідори, 2 ст.ложки вершкового масла, 1 цибулина, морква, 1 корінь петрушки, лавровий лист, сіль, перець - на смак.

Борщ ЧернігівськийВаримо і проціджуємо бульйон. Гасимо нарізаний соломкою буряк. Обсмажуємо з луком петрушку і моркву. Окремо варимо до готовності квасолю. У киплячий бульйон кладемо нарізану картоплю і варимо до готовності і додаємо капусту. Потім додаємо нарізані кубиками і обсмажені кабачки, яблука і свіжі помідори, зварену квасолю, тушкований буряк, обсмажений з луком петрушку і моркву.

Додаємо лавровий лист, запашний перець, сіль і варимо до готовності.
При подачі на стіл в борщ кладуть м’ясо, сметану, зелень.

Категорія: Перші Страви | Переглядів: 1028 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт