 |
Неділя, 15.06.2025, 17:49 Вітаю Вас Гість
Головна » 2008 » Липень » 10 » Борщ збірний
|
Продукти:
- яловичина - 200г - шинка - 100г - гусятина -200г - капуста свіжа - 200 - 250г - буряк - 2 шт. - мука - 1 ст. л. - лук ріповий - 1 шт.
Укласти м’ясні продукти в каструлю і залити їх водою так, щоб її об’єм в два рази був більше м’яса. Поставити каструлю на вогонь і варити до напівготовності. Буряк дрібно нашаткувати або натерти на крупній терці і обсмажити на вершковому маслі до повного розм’якшення
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 1038 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Календар |
« Липень 2008 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Нд |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Статистика |
Онлайн всього: 4 Гостей: 4 Користувачів: 0 |
|
|
|