|
П`ятниця, 31.01.2025, 02:07 Вітаю Вас Гість
Головна » 2008 » Липень » 10 » Борщ сибірський з фрикадельками
22:12 Борщ сибірський з фрикадельками |
Продукти:
- буряк - 160г - капуста свіжа - 80г - картопля - 40г - квасоля - 40г - лук ріповий - 40г - морква - 40г - корінь петрушки - 10г - часник - 4г - томат-пюре - 30г - цукор - 10г - оцет 3%-ный - 10г - масло топлене - 20г - сметана - 20г - зелень, сіль.
М’ясо пропустити кілька разів через м’ясорубку, змішати з дрібно рубаним луком, що пасерує, розм’якшеним вершковим маслом, сирими яйцями, злитиму, чорним меленим перцем (можна влити 2 чайних ложки води).
Обробити фрікаделі у формі кульок по 8-10 г і варити в підсоленій воді 5-6 хвилин. Вийняти фрікаделі з бульйону і зберігати їх до подачі на стіл в бульйоні на водяній лаз
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 1003 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Липень 2008 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 2 Гостей: 2 Користувачів: 0 |
|
|
|