 |
Неділя, 15.06.2025, 08:51 Вітаю Вас Гість
Головна » 2008 » Липень » 10 » Борщ з вушками
|
Продукти:
- буряк - 200г - капуста - 120г - морква - 40г - петрушка - 10г - лук ріповий - 40г - томат-пюре - 30г - мука - 10г - маргарин столовий - 20г - цукор - 10г - оцет 3%-ный - 15г - сметана - 20г - лавровий лист - на смак - перець, зелень - на смак
для вушек:
- крупа гречневая - 40г - масло сливочное - 10г - лук репчатый - 30г - мука - 50г - яйца - 2/8 шт.
Приготувати борщ. З гречаної крупи зварити кашу і перемішати її з дрібно нарізаним луком, що пасерує. З муки, яєць, води і солі замісити тісто і, тонко розкотивши, нарізувати його у формі ромбів розміром приблизно 7х4,5 - 8х5 див.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 1133 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Календар |
« Липень 2008 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Нд |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Статистика |
Онлайн всього: 4 Гостей: 4 Користувачів: 0 |
|
|
|