![](/.s/t/862/1.gif) |
П`ятниця, 07.02.2025, 06:36 Вітаю Вас Гість
Головна » 2008 » Липень » 10 » Борщ з вушками
|
Продукти:
- буряк - 200г - капуста - 120г - морква - 40г - петрушка - 10г - лук ріповий - 40г - томат-пюре - 30г - мука - 10г - маргарин столовий - 20г - цукор - 10г - оцет 3%-ный - 15г - сметана - 20г - лавровий лист - на смак - перець, зелень - на смак
для вушек:
- крупа гречневая - 40г - масло сливочное - 10г - лук репчатый - 30г - мука - 50г - яйца - 2/8 шт.
Приготувати борщ. З гречаної крупи зварити кашу і перемішати її з дрібно нарізаним луком, що пасерує. З муки, яєць, води і солі замісити тісто і, тонко розкотивши, нарізувати його у формі ромбів розміром приблизно 7х4,5 - 8х5 див.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 1124 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Календар | « Липень 2008 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 9 Гостей: 9 Користувачів: 0 |
|
|
|