|
Субота, 20.04.2024, 01:56 Вітаю Вас Гість
Головна » 2008 » Липень » 10 » Борщ з квасолею
|
Продукти:
- буряк - 250г - капуста свіжа - 120г або квашена - 90г - квасоля суха - 75 або квасоля консервована - 150г - морква - 60г - петрушка - 15г - лук ріповий - 60г - томат-пюре - 50г - мука - 15г - маргарин столовий - 30г - цукор - 10г - оцет 3%-ный - 15г - сметана - 30г - лавровий лист - на смак - перець, зелень - на смак.
Квасолю і буряк зварити окремо до готовності. Коріння нарізувати скибочками, лук нашаткувати і всі разом спассеровать з жиром і томатом-пюре. Капусту нарізувати шашками, картопля - кубиками.
У киплячий бульйон або воду покласти капусту, довести знову до кипіння, додати коріння, картоплю, буряк, нарізаний скибочками (відвар від буряка зберегти), і варити 15-20 хвилин
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 1020 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Липень 2008 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|