Борщ з квасолею - 10 Липня 2008 - Кулінарні рецепти
Субота, 20.04.2024, 01:56
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2008 » Липень » 10 » Борщ з квасолею
22:09
Борщ з квасолею
 

Продукти:

- буряк - 250гБорщ з квасолею
- капуста свіжа - 120г або квашена - 90г
- квасоля суха - 75 або квасоля консервована - 150г
- морква - 60г
- петрушка - 15г
- лук ріповий - 60г
- томат-пюре - 50г
- мука - 15г
- маргарин столовий - 30г
- цукор - 10г
- оцет 3%-ный - 15г
- сметана - 30г
- лавровий лист - на смак
- перець, зелень - на смак.

Квасолю і буряк зварити окремо до готовності. Коріння нарізувати скибочками, лук нашаткувати і всі разом спассеровать з жиром і томатом-пюре. Капусту нарізувати шашками, картопля - кубиками.

У киплячий бульйон або воду покласти капусту, довести знову до кипіння, додати коріння, картоплю, буряк, нарізаний скибочками (відвар від буряка зберегти), і варити 15-20 хвилин

Категорія: Перші Страви | Переглядів: 1020 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт