Борщ холодний з кальмарами - 10 Липня 2008 - Кулінарні рецепти
Четвер, 25.04.2024, 22:46
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2008 » Липень » 10 » Борщ холодний з кальмарами
22:09
Борщ холодний з кальмарами
 

Продукти:

- філе кальмара - 200гБорщ з кальмарами
- вода - 1-1.5л
- буряк - 3-4 шт.
- морква - 1 шт.
- огірки свіжі - 2 шт.
- оцет 3%-ный- 2-3 ст. л
- яйце (варене) - 2 шт.
- зелений лук (дрібно нарізаний)

- 2/3 стакана
- сметана - 1/2 стакана
- зелень - 1 пучок
- сіль
- цукор
- спеції - на смак.

Філе припущенних кальмарів нарізують соломкою.

Буряк і моркву нарізують соломкою і окремо припускають до готовності (буряк - з додаванням оцету). Овочі сполучають, заливають кип’яченою водою, додають сіль, цукор, а якщо потрібний для доведення до смаку, то небагато лимонної кислоти, доводять до кипіння і охолоджують.

При подачі на стіл в супову тарілку кладуть нерибні продукти морить, нарізані соломкою огірки, зелений лук, рубані яйця, наливають холодний борщ, кладуть сметану і посипають борщ дрібно нарізаною зеленню кропу або петрушки.

Категорія: Перші Страви | Переглядів: 1029 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт