|
П`ятниця, 31.01.2025, 02:26 Вітаю Вас Гість
Головна » 2008 » Липень » 10 » Борщ холодний буряковий
22:08 Борщ холодний буряковий |
На 800 г буряка - 600 г картоплі, 2 яйця, 200 г огірків, 1/2 ст. сметани, 4 ст.ложки дрібно нарізаного зеленого лука, 1 ст.ложка дрібно порізаного кропу, 2 чайних ложки цукру, по 3 1/2 ст. картопляного і бурякового відвару.
Частину буряка запікаємо в шкірці в духовці, а другу частину - чистимо і варимо у воді, що підкисляє. Печений буряк чистимо і ріжемо соломкою разом з вареним буряком, додаємо вареної різаної картоплі, Розводимо бульйоном з буряка і картоплі і ставимо в холодне місце. Після того, як борщ остигне - додаємо нарізаний зелений лук, варені яйця нарізаний огірок, сіль, цукор, перець і все добре перемішуємо. Розливаючи борщ, в тарілки кладемо сметану і посипаємо різаним кропом.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 1031 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Липень 2008 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 6 Гостей: 6 Користувачів: 0 |
|
|
|