Борщ холодний буряковий - 10 Липня 2008 - Кулінарні рецепти
Четвер, 25.04.2024, 19:06
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2008 » Липень » 10 » Борщ холодний буряковий
22:08
Борщ холодний буряковий
 

На 800 г буряка - 600 г картоплі, 2 яйця, 200 г огірків, 1/2 ст. сметани, 4 ст.ложки дрібно нарізаного зеленого лука, 1 ст.ложка дрібно порізаного кропу, 2 чайних ложки цукру, по 3 1/2 ст. картопляного і бурякового відвару.Борщ холодний буряковий

Частину буряка запікаємо в шкірці в духовці, а другу частину - чистимо і варимо у воді, що підкисляє. Печений буряк чистимо і ріжемо соломкою разом з вареним буряком, додаємо вареної різаної картоплі, Розводимо бульйоном з буряка і картоплі і ставимо в холодне місце. Після того, як борщ остигне - додаємо нарізаний зелений лук, варені яйця нарізаний огірок, сіль, цукор, перець і все добре перемішуємо. Розливаючи борщ, в тарілки кладемо сметану і посипаємо різаним кропом.

Категорія: Перші Страви | Переглядів: 985 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт