 |
Вівторок, 17.06.2025, 05:39 Вітаю Вас Гість
Головна » 2008 » Липень » 10 » Борщ ялтинський
|
Продукти:
- буряк - 60г - капуста свіжа - 60г - картопля - 130г - мука - 5г - масло рослинне - 10г - сметана - 20г - томат-пюре - 40г - зелень кропу, петрушки - на смак - сіль.
Буряк нашаткувати і відварити в підсоленій воді. Окремо відварити капусту і картоплю, з’єднати з буряком і її відваром. Додати спассерованну на рослинному маслі муку, сметану, рубаний кріп, петрушку, томат-пюре і прогріти.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 1016 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Календар |
« Липень 2008 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Нд |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|