![](/.s/t/862/1.gif) |
П`ятниця, 07.02.2025, 06:57 Вітаю Вас Гість
Головна » 2008 » Липень » 10 » Борщ з бурякового бадилля та сушеними грибами
22:06 Борщ з бурякового бадилля та сушеними грибами |
Продукти:
- гриби білі (сушені) - 30г![борщ з гибами борщ з гибами](http://borsch.in.ua/pic/bor2.gif) - буряк молодий з бадиллям - 300г - картопля - 120г - морква - 60г - корінь петрушки - 30г - цибуля-порей - 60г - помідори свіжі - 120г - кабачки - 150г - масло вершкове - 30г - сметана - 45г - сіль - спеції - на смак - зелень - на смак.
Цей борщ готувати на відварі з картоплі і овочів. Коріння і буряк нарізувати скибочками, а живці шматочками по 2-3 см і пасерувати з жиром 10-15 хвилин в закритому посуді.
Промите листя буряка подрібнити. Кабачки і картоплю нарізувати скибочками. У киплячий бульйон покласти спассерованниє овочі, дати бульйону знов закипіти, додати листя буряка, картопля і варити 15-20 хвилин. За 8-10 хвилин до закінчення варива покласти нашатковані варені гриби, кабачки, помідори, спеції, сіль. Подавати борщ із сметаною і зеленню.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 1200 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 5.0/1 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Календар | « Липень 2008 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 2 Гостей: 2 Користувачів: 0 |
|
|
|