Борщ з бурякового бадилля та сушеними грибами - 10 Липня 2008 - Кулінарні рецепти
Четвер, 28.03.2024, 11:06
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2008 » Липень » 10 » Борщ з бурякового бадилля та сушеними грибами
22:06
Борщ з бурякового бадилля та сушеними грибами
 

Продукти:

- гриби білі (сушені) - 30гборщ з гибами
- буряк молодий з бадиллям - 300г
- картопля - 120г
- морква - 60г
- корінь петрушки - 30г
- цибуля-порей - 60г
- помідори свіжі - 120г
- кабачки - 150г
- масло вершкове - 30г
- сметана - 45г
- сіль
- спеції - на смак
- зелень - на смак.

Цей борщ готувати на відварі з картоплі і овочів. Коріння і буряк нарізувати скибочками, а живці шматочками по 2-3 см і пасерувати з жиром 10-15 хвилин в закритому посуді.

Промите листя буряка подрібнити. Кабачки і картоплю нарізувати скибочками. У киплячий бульйон покласти спассерованниє овочі, дати бульйону знов закипіти, додати листя буряка, картопля і варити 15-20 хвилин. За 8-10 хвилин до закінчення варива покласти нашатковані варені гриби, кабачки, помідори, спеції, сіль. Подавати борщ із сметаною і зеленню.

Категорія: Перші Страви | Переглядів: 1149 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт