Борщ кишинівський - 10 Липня 2008 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 19.04.2024, 06:19
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2008 » Липень » 10 » Борщ кишинівський
22:05
Борщ кишинівський
 

Продукти:

- баранина - 100гБорщ кишинівский
- картопля - 80г
- капуста - 80г
- буряк - 60г
- морква - 15г
- корінь петрушки - 10г
- корінь селери - 10г
- лук ріповий - 15г
- квас хлібний - 100г
- сметана - 15г
- перець червоний стручковий - 3г
- часник - 2г
- цукор - 5г
- зелень петрушки - 3г
- лавровий лист - на смак
- сіль.

У бульйон з баранини покласти тушковані, нарізані соломкою моркву, петрушку, селеру, ріпчасту цибулю і дати закипіти. Потім додати нарізану часточками картоплю, нашатковану капусту, довести до кипіння, покласти стушкований з оцетом буряк, влити хлібний квас, заправити червоним стручковим перцем, лавровим листом, часником, подрібненою зеленню петрушки і варити до готовності.

При подачі в тарілку покласти сметану, окремо подати пиріжки, начинені баранячим лівером.

Категорія: Перші Страви | Переглядів: 997 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт