![](/.s/t/862/1.gif) |
П`ятниця, 07.02.2025, 06:39 Вітаю Вас Гість
Головна » 2008 » Липень » 10 » Борщ кишинівський
|
Продукти:
- баранина - 100г![Борщ кишинівский Борщ кишинівский](http://borsch.in.ua/pic/bor3.gif) - картопля - 80г - капуста - 80г - буряк - 60г - морква - 15г - корінь петрушки - 10г - корінь селери - 10г - лук ріповий - 15г - квас хлібний - 100г - сметана - 15г - перець червоний стручковий - 3г - часник - 2г - цукор - 5г - зелень петрушки - 3г - лавровий лист - на смак - сіль.
У бульйон з баранини покласти тушковані, нарізані соломкою моркву, петрушку, селеру, ріпчасту цибулю і дати закипіти. Потім додати нарізану часточками картоплю, нашатковану капусту, довести до кипіння, покласти стушкований з оцетом буряк, влити хлібний квас, заправити червоним стручковим перцем, лавровим листом, часником, подрібненою зеленню петрушки і варити до готовності.
При подачі в тарілку покласти сметану, окремо подати пиріжки, начинені баранячим лівером.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 1042 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Календар | « Липень 2008 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 10 Гостей: 10 Користувачів: 0 |
|
|
|