 |
Неділя, 15.06.2025, 08:33 Вітаю Вас Гість
Головна » 2008 » Липень » 10 » Шоколадне серце з малиною
20:56 Шоколадне серце з малиною |
Продукти: 175 г муки, 3 яйця, 180 г цукру, 50 г ложки вершкового масла, 2 ст. ложки какао, 200 мл молока, 1 ч. ложка розпушувача, 350 мл вершків, 250 г малини, 150 г чорного шоколаду, 1 ст. ложка меду. Духовку розігріти до 170 градусів. Збити в кухонному комбайні яйця з цукром. Підігріти молоко, додати вершкове масло, дочекатися поки масло розтопиться. Перемішати муку з какао і розпушувачем. Додати до яєць половину муки з какао, влити молоко з маслом, потім ввести муку, що залишилася. Змастити форму для випічки у вигляді серця вершковим маслом, викласти половину тіста і випікати корж 20 хвилин. З другої половини тіста випекти другий корж. Збити 200 мл вершків, додати половину малини і збивати ще декілька хвилин, щоб маса стала однорідною, вершково-малиновою. Поставити крем на декілька хвилин в холодильник. Влити в каструльку 150 мл вершків, додати шоколад і мед і розтопити все разом. Злегка збити маленьким вінчиком. Щедро змастити один корж малиновим кремом, накрити другим коржем. Верхній корж змастити шоколадною глазур’ю і прикрасити краї серця малиною, що залишилася.
|
Переглядів: 1109 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Календар |
« Липень 2008 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Нд |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |
Статистика |
Онлайн всього: 2 Гостей: 2 Користувачів: 0 |
|
|
|