Продукти:
1 куряча грудка, 1~2 кислі яблука, 1/4 ч ложки солі, 1/4 ч ложки перцю, 1 ст ложка сметани, рослинна олія.
З грудки зняти шкіру і вирізати
кістки.
Відбити в тонкий пласт.
Пласт розкласти на столі так, щоб не було дірок.
Посолити і поперчити. Втерти 1 ст ложку сметани. Залишити на
5~10 хвилин.
Яблука очистити від шкірки і насіння. Натерти на середній терці.
Яблука укласти рівним шаром на курку.
Скрутити рулет.
Фольгу скласти вдвоє, змастити олією. Покласти рулет і рясно змастити його олією або сметаною.
Фольгу скріпляти над рулетом так, щоб вона до нього не прилягала.
Поставити в духовку при t=220°c на 20~25 хвилин.