Макарони з помідорами, базиліком і пармезаном - 10 Липня 2008 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 19.04.2024, 19:02
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2008 » Липень » 10 » Макарони з помідорами, базиліком і пармезаном
20:34
Макарони з помідорами, базиліком і пармезаном
 

Макарони з помідорами, базиліком і пармезаномПродукти: 300 г макаронів (спагеті), 2 зубчики часнику, 100 г “Пармезану”, 50 г вершкового масла, 250 г маленьких помідорів, пучок свіжого зеленого базиліка, оливкова олія, сіль.

Розтопіть в сковороді вершкове масло, киньте в масло 2 зубчики часнику, коли часник злегка прожариться, додайте помідори, збавте вогонь і дайте помідорам хвилин 5 протушитися. Відваріть макарони і додайте їх в сковорідку з помідорами, заздалегідь вийнявши часник, додайте декілька ложок оливкової олії. Перекласти макарони з помідорами в глибокий посуд, додати натертий пармезан і подрібнений базилік, ретельно перемішати.

Переглядів: 1171 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт