Продукти: 150 г рису басматі, 500 г помідорів, 2 зубчики часнику, 1 ст. ложка вершкового масла, корінець імбиру (приблизно 50 г), 1 перець чилі, 1 ч. ложка тмину, 1 ч. ложка каррі, 3 стручки кардамона, півбанки кокосового молока, соку одного лайма, пучок кинзи, свіжомеленого чорного перцю, морської солі.
Дрібно покришити перець чилі. Почистити і крупно нарізати імбир і часник. Вийняти із стручків зернятка кардамона і розтерти їх в ступці. Розтопити в сковороді вершкове масло. Додати часник, імбир, чилі, кардамон, тмин і каррі, перемішати і томити на повільному вогні 5 хвилин. Потім додати нарізані часточками помідори, уклавши їх шкіркою вниз. Присолити, полити кокосовим молоком і томити на повільному вогні 30 хвилин. В кінці додати сік лайма, свіжомелений перець і нарізану кинзу. Відварити рис. Подавати каррі з відвареним рисом.
.