|
П`ятниця, 07.02.2025, 06:56 Вітаю Вас Гість
Головна » 2008 » Липень » 10 » Риба, запечена під майонезом
20:32 Риба, запечена під майонезом |
Продукти: свіжий минтай, сіль, перець, майонез, мука, зелена цибуля
Рибу помити, почистити. Порізати на порційні шматки, посолити і поперчити. У сковороді розжарити рослинну олію. Кожен шматок риби умочувати в муку і викладати на сковороду. Коли нижня сторона підрум’янитися (через 1~2хв), шматки перевернути і смажити до зарум’янювання другої сторони. Форму злегка змастити майонезом і викласти шматки риби. Зверху намазати майонезом і за бажання посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Необхідно відзначити, що якщо посипати шматки риби цибулею до запікання, цибуля після температурної обробки висохне і навіть можливо підгорить. Якщо вам це не подобається, то можна цибулею посипати не до, а після запікання. А можна не посипати зовсім.
|
Переглядів: 2422 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Липень 2008 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 2 Гостей: 2 Користувачів: 0 |
|
|
|