Риба, запечена під майонезом - 10 Липня 2008 - Кулінарні рецепти
Субота, 20.04.2024, 15:48
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2008 » Липень » 10 » Риба, запечена під майонезом
20:32
Риба, запечена під майонезом
 

Риба, запечена під майонезом

Продукти:
свіжий минтай, сіль, перець, майонез, мука, зелена цибуля

Рибу помити, почистити.
Порізати на порційні шматки, посолити і поперчити.
У сковороді розжарити рослинну олію.
Кожен шматок риби умочувати в муку і викладати на сковороду.
Коли нижня сторона підрум’янитися (через 1~2хв), шматки перевернути і смажити до зарум’янювання другої сторони.
Форму злегка змастити майонезом і викласти шматки риби. Зверху намазати майонезом і за бажання посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Необхідно відзначити, що якщо посипати шматки риби цибулею до запікання, цибуля після температурної обробки висохне і навіть можливо підгорить.
Якщо вам це не подобається, то можна цибулею посипати не до, а після запікання.
А можна не посипати зовсім.

Переглядів: 2362 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт