Полуниця з шампанським - 10 Липня 2008 - Кулінарні рецепти
Четвер, 25.04.2024, 19:30
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2008 » Липень » 10 » Полуниця з шампанським
20:29
Полуниця з шампанським
 

Полуниця з шампанським

Продукти:
На 1 порцію
~80г полуниці (2/3 стакана), 2 бісквітних печива, 1/3 стакана шампанська, 100г пломбіру

На дно креманки покласти наламані бісквітні печива так, щоб заповнити її на 1/3 висоти.
Поверх бісквіта покласти вимиту, очищену і охолоджену полуницю. Якщо ягоди дуже великі, розрізати їх навпіл.
Залити шампанським, покласти кульки морозива і відразу ж подавати на стіл.

Переглядів: 1017 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт