300 г телячих нирок
150 г шампіньйонів
1 середня цибулина
3 ст.л. сметани
2 ч.л. муки
тертий сир
сіль і перець на смак
Нирки миєму, вирізуємо жир, знімаємо плівки. Тонко нарізуємо, солимо і обсмажуємо протягом 4-5 хвилин на рослинному маслі.
Знімаємо на тарілку.
Цибулю дрібно ріжемо, гриби тонко ріжемо пластинками, обсмажуємо до м'якості на тій же сковороді.
Додаємо сметану, гасимо пару хвилин, потім всипаємо муку, розмішуємо і тримаємо на вогні, все так само помішуючи, до застигання.
У
кокотниці кладемо спочатку нирки, зверху гриби, потім тертий сир.
Запікаємо в розігрітій ло 200 градусів духовці протягом 5-7 хвилин,
поки сир не розплавиться.