Жульєн з нирками - 9 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 26.04.2024, 14:16
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 9 » Жульєн з нирками
11:43
Жульєн з нирками
 
3556_1.jpg (47.6 Kb)

300 г телячих нирок
150 г шампіньйонів
1 середня цибулина
3 ст.л. сметани
2 ч.л. муки
тертий сир
сіль і перець на смак

2611_2.jpg (54.27 Kb)

Нирки миєму, вирізуємо жир, знімаємо плівки. Тонко нарізуємо, солимо і обсмажуємо протягом 4-5 хвилин на рослинному маслі.

7813_3.jpg (60.19 Kb)

Знімаємо на тарілку.

Цибулю дрібно ріжемо, гриби тонко ріжемо пластинками, обсмажуємо до м'якості на тій же сковороді.

0359_4.jpg (52.9 Kb)

Додаємо сметану, гасимо пару хвилин, потім всипаємо муку, розмішуємо і тримаємо на вогні, все так само помішуючи, до застигання.

87_5.jpg (50.92 Kb)

У кокотниці кладемо спочатку нирки, зверху гриби, потім тертий сир. Запікаємо в розігрітій ло 200 градусів духовці протягом 5-7 хвилин, поки сир не розплавиться.
Категорія: Перші Страви | Переглядів: 667 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт