|
Середа, 05.02.2025, 15:46 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 9 » Зелений борщ
|
4 середніх картоплини 1 крупна цибулина 1 морква приблизно 300 г щавлю (середній пучок) 3 літри бульйону (варимо заздалегідь) і м'ясо з кісточок, на яких цей бульйон варився варені яйця і сметана при подачі сіль на смак
Ріжемо
картоплю і засипаємо її в каструлю. Одну велику морквину тремо на
крупній терці, дрібно рубаємо велику цибулину. Можна все це зажарити на
маслі, засипати в каструлю в сирому вигляді - менше жиру - здоровіше
їжа. Коли картопля готова - розбираємо руками на шматочки м'ясо з кісточок і відправляємо в бульйон. Ріжемо і засипаємо щавель. Як
тільки він потемніє - знімаємо борщ з вогню, розливаємо по тарілках, в
кожну кладемо по половинці яйця (можна дрібно нарубати) і по парі ложок
сметани.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 667 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 4 Гостей: 4 Користувачів: 0 |
|
|
|