Зелений борщ - 9 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Вівторок, 16.04.2024, 20:31
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 9 » Зелений борщ
11:01
Зелений борщ
 
64_1.jpg (56.79 Kb)

4 середніх картоплини
1 крупна цибулина
1 морква
приблизно 300 г щавлю (середній пучок)
3 літри бульйону (варимо заздалегідь) і м'ясо з кісточок, на яких цей бульйон варився
варені яйця і сметана при подачі
сіль на смак

Ріжемо картоплю і засипаємо її в каструлю. Одну велику морквину тремо на крупній терці, дрібно рубаємо велику цибулину. Можна все це зажарити на маслі, засипати в каструлю в сирому вигляді - менше жиру - здоровіше їжа.

2642_2.jpg (34.01 Kb)

Коли картопля готова - розбираємо руками на шматочки м'ясо з кісточок і відправляємо в бульйон.

9237_3.jpg (32.68 Kb)

Ріжемо і засипаємо щавель.

6380_4.jpg (35.62 Kb)

Як тільки він потемніє - знімаємо борщ з вогню, розливаємо по тарілках, в кожну кладемо по половинці яйця (можна дрібно нарубати) і по парі ложок сметани.
Категорія: Перші Страви | Переглядів: 629 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт