|
П`ятниця, 26.04.2024, 18:28 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 17 » Зелена паста
|
Список інгредієнтів борошно - 200 г яйця - 2 шт шпинат - 1 пучок цукіні - 1/2 шт ріпчаста цибуля - 1 шт болгарський перець - 1 шт овочевий бульйон - 1/3 склянки томатна паста - 1/2 склянки помідори - 2-3 шт часник - 3 зубчики сіль - за смаком спеції - за смаком рослинне масло - для смаження Спосіб приготування Зелена паста Шпинат помити і обдати окропом. Потім подрібнити у блендері разом з яйцем (я використовувала заморожений). Зелена паста Борошно просіяти в миску. Потроху влити яйця перебиті зі шпинатом. Замісити однорідне тісто і сформувати з нього кулю. Залишити в теплому місці на 30 хвилин. Потім тісто дуже тонко розкачати і нарізати, ретельно присипаючи борошном. Зелена паста Болгарський перець і цукіні помити і почистити, нарізати. Цибулю і часник почистити і подрібнити. Розігріти в сковороді олію. Обсмажити в ньому цибулю і часник до золотистого кольору. Додати перець, цукіні і помідори (шкірку можна знімати, а можна і ні). Смажити овочі до золотистого кольору, приблизно 10 хвилин. Зелена паста Додати сіль, томатну пасту і влити бульйон (або замінити водою). Додати перець мелений і тушкувати на невеликому вогні протягом 5-10 хвилин. Зелена паста Пасту відварити в підсоленій воді пару хвилин, поки спливе і готово, не переварити !!! Зелена паста Можна готову пасту викласти в сковороду і все перемішати. Або подавати як на фото, а змішувати вже в тарілці. Або ж приготувати зелену пасту з абсолютно іншим соусом, все це на ваш розсуд))) Смачного!
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 444 |
Додав: Олежик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|