|
Середа, 05.02.2025, 16:01 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 3 » Запіканка з персиків
12:02 Запіканка з персиків |
персики - 12 шт. яйце - 5 шт. вершки жирні - 1 стакан цукор - 1 ст. ложка мигдаль (стружка) - 2 ст. ложки батон білий - 100 г Зніміть шкірку з персиків, розрізайте їх навпіл, видалите кісточки. Змішайте яйця з вершками і цукром. Мигдаль обсмажте. Покладете на дно форми скибочки батона, на нього - персики і залийте все яєчно-вершковою сумішшю. Запікайте в розігрітій до 180-200 °С духовці протягом 30 хвилин. Подайте запіканку охолодженою, посипавши її мигдалевою стружкою.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 688 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 4 Гостей: 4 Користувачів: 0 |
|
|
|