Запіканка із баклажанів - 2 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Субота, 20.04.2024, 08:51
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 2 » Запіканка із баклажанів
13:56
Запіканка із баклажанів
 
 
Склад: 1 баклажан, часник 2 зубка, 1 помідор, шинка 200гр, малосолена бринза 50гр, сир 50гр, майонез.
 
Приготування: Баклажан почистити, нарізати кружальцями, викласти на форму для запікання, змазати рослинною олією і запікати до золотистого кольору. Скласти в два шари фольгу і викласти на неї половину баклажанів. Зверху посипати мілко порізаним часником і змазати майонезом. Настіпний шар шинка порізана кубиками потім помідори кільцями і все це прикрити мілко порізаною бринзою. Повторити шари ще раз, останній посипати сиром і бринзою все злегка полити майонезом, нічого не солити. Завернути краї фольги так, щоб утворилася тарілочка, все поставити у розігріту до 200 градусів духовку, запікати 20-30хв до зарум'янення. При подачі викласти на тарілочку і прикрасити зеленню. Смачного!!!
Категорія: Закуски | Переглядів: 669 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт