|
Субота, 20.04.2024, 08:51 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 2 » Запіканка із баклажанів
13:56 Запіканка із баклажанів |
Склад: 1 баклажан, часник 2 зубка, 1 помідор, шинка 200гр, малосолена бринза 50гр, сир 50гр, майонез.
Приготування: Баклажан почистити,
нарізати кружальцями, викласти на форму для запікання, змазати
рослинною олією і запікати до золотистого кольору. Скласти в два шари
фольгу і викласти на неї половину баклажанів. Зверху посипати мілко
порізаним часником і змазати майонезом. Настіпний шар шинка порізана
кубиками потім помідори кільцями і все це прикрити мілко порізаною
бринзою. Повторити шари ще раз, останній посипати сиром і бринзою все
злегка полити майонезом, нічого не солити. Завернути краї фольги так,
щоб утворилася тарілочка, все поставити у розігріту до 200 градусів
духовку, запікати 20-30хв до зарум'янення. При подачі викласти на
тарілочку і прикрасити зеленню. Смачного!!!
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 669 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|