Запіканка «Флотська» - 17 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 19.04.2024, 16:03
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 17 » Запіканка «Флотська»
00:34
Запіканка «Флотська»
 
Список інгредієнтів
макаронні вироби (бантики, спіральки) - 400 г
м'ясний фарш - 500 г
яйце - 2 шт
молоко - 1/2 склянки
сир (можна плавлений) - 100 г
морква - 1 велика
ріпчаста цибуля - 1 шт
сіль, перець, рослинне масло, кетчуп - за смаком

Спосіб приготування
Запіканка« Флотська »
Овочі обсмажити на олії, окремо обсмажити фарш, посолити, поперчити, макарони відварити в підсоленій воді.
Запіканка« Флотська »
Змішати фарш і овочі.
Запіканка« Флотська »
Викладаємо в змащене маслом деко: половину макаронів, фарш з овочами, половину макаронів, трохи поперчити і намалювати сітку кетчупом.
Запіканка« Флотська »
Збити яйця з молоком, залити запіканку, посипати сиром.
Запіканка« Флотська »
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин. Смачного!
Категорія: Закуски | Переглядів: 411 | Додав: Олежик | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт