|
П`ятниця, 19.04.2024, 16:03 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 17 » Запіканка «Флотська»
00:34 Запіканка «Флотська» |
Список інгредієнтів макаронні вироби (бантики, спіральки) - 400 г м'ясний фарш - 500 г яйце - 2 шт молоко - 1/2 склянки сир (можна плавлений) - 100 г морква - 1 велика ріпчаста цибуля - 1 шт сіль, перець, рослинне масло, кетчуп - за смаком Спосіб приготування Запіканка« Флотська » Овочі обсмажити на олії, окремо обсмажити фарш, посолити, поперчити, макарони відварити в підсоленій воді. Запіканка« Флотська » Змішати фарш і овочі. Запіканка« Флотська » Викладаємо в змащене маслом деко: половину макаронів, фарш з овочами, половину макаронів, трохи поперчити і намалювати сітку кетчупом. Запіканка« Флотська » Збити яйця з молоком, залити запіканку, посипати сиром. Запіканка« Флотська » Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин. Смачного!
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 411 |
Додав: Олежик
| Рейтинг: 4.0/1 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|