Закуска з шпрот - 16 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 26.04.2024, 03:28
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 16 » Закуска з шпрот
14:46
Закуска з шпрот
 
Список інгредієнтів шпроти в олії - 1 банка крекер солоний або хліб без кірки - 100 г часник - 1-2 зубчики петрушка, кріп - за смаком лимон - 1/2 шт масло вершкове - 100 г яблуко - 1 шт Спосіб приготування Закуска з шпрот Відкриваємо банку зі шпротами ... ну куди таких красенів raquo ;? Тільки в паштет. Закуска з шпрот У блендер кладемо шпроти. Я б порекомендувала без масла, але в оригінальному рецепті з маслом, і у мене вийшла рідкувато. І шматочки крекеру або хліба. Закуска з шпрот Часник подрібнюємо чеснокодавку, з половини лимона вичавлюємо сік, зелень ріжемо довільно. І все це теж кладемо в блендер. Подрібнюємо в однорідну масу. Пробуємо. Мені здалося така намазки не надто цікавою, і згадавши про форшмак, я додала яблуко (з вирізаною серединкою) і м'яке вершкове масло. Ось це, я скажу вам річ ??вийшла !!! Але рідкувата, через те, що я не злила масло, в якому плавали рибки, а воно, повірте мені, тут ні до чого. Масу бажано прибрати на 1 годину в холодильник. Але якщо нетерплячі гості вже стукають вилками, подаємо відразу. Тепер питання - як подати? Тут варіантів багато. В оригінальному рецепті були запропоновані смажені на рослинній олії грінки. Теж варіант, але! Знову масло, смажити треба ... А тут мені треба було випробувати рецепт тарталеток для Нового року. Робляться вони буквально 20 хвилин. Розповідаю. Беремо готове листкове дріжджове тісто, трохи розгортаємо і нарізаємо на невеликі квадратики. У мисочку розбиваємо яйце. Тепер занурюємо палець в яйце і змащуємо два паралельних краю квадратика. Складаємо квадратик навпіл і виделкою з двох сторін притискаємо змащені краю. Розкриваємо як човник і ставимо на деко. Всередину насипте чисті квасоля або горох, щоб тарталетки були гарної форми. Випікати 10 хвилин при 200 градусах, потім 7 хвилин при 180. Дати охолонути, вийняти квасоля і покласти всередину начинку. Краса! До речі. можна наліпити таких тарталеточек заздалегідь, потім заморозити в один ряд, скласти в пакет і тримати до зручного випадку. Як знадобиться, беремо НЕ размораживая, укладаємо на деко і печемо.
Категорія: Закуски | Переглядів: 418 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт