Закуска з лісових грибів - 1 Листопада 2017 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 26.04.2024, 04:18
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2017 » Листопад » 1 » Закуска з лісових грибів
22:45
Закуска з лісових грибів
 Осінь-найкращий час для збору лісових грибів. Так що обов'язково зберіть кошик лисичок, білих і підберезників. Як же інакше ви зможете приготувати цю приголомшливо смачну закуску з лісових грибів в сметані?
Цибулину очистіть від верхнього шару, помийте в холодній воді і покладіть на обробну дошку. Поріжте цибулину по верствам або кубиками. Візьміть часточку часнику, поріжте її на обробній дошці на дрібні шматочки. Налийте в сковороду 1 ст. л. топленого вершкового масла. Додайте в масло подрібнену цибулю і часник. Поставте на плиту сковорідку і обсмажуйте її вміст на невеликому вогні приблизно 15 хвилин. Готову суміш з лука і часнику перекладіть з сковорідки в окрему мискуПомийте лісові гриби в холодній воді. Але не під струменем з водопровідного крана, а протріть поверхню кожного гриба і чистою вологою ганчіркою. Тепер поріжте гриби великими скибками на обробній дошці. Додайте в сковорідку залишки топленого вершкового масла 2 ст. л.), насипте зверху нарізані лісові гриби, і все перемішайте столовою ложкою. Знову поставте сковорідку на невеликий вогонь і закрийте кришкою. Дочекайтеся, поки лісові гриби дійдуть до кипіння і почнуть спливати соком. Тоді зніміть кришку і продовжуйте обсмажувати гриби до тих пір, поки весь грибний сік не википить. Якщо раптом виявиться, що грибів занадто багато - не впадайте у відчай, в інших грибних закусках ви знайдете їм гідне застосування. Заодно спробуєте щось новеньке!Коли грибний сік википить остаточно, перекладіть на сковорідку обсмажені цибулю і часник. Додайте спеції: сіль і чорний мелений перець. Зверху покладіть половину сметани (100 гр.). Все перемішайте, дайте грибної суміші закипіти і готуйте закуску на повільному вогні ще 7 хвилин. Зніміть сковорідку з вогню. Викладіть на грибну суміш, що залишилася сметану, додайте сіль за смаком. Розігрійте духовку на 180-200 градусів. Поставте сковорідку в духовку на 10 хвилин.
Приємного апетиту!
Категорія: Закуски | Переглядів: 463 | Додав: Люба | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт