Вишня «під снігом» - 2 Липня 2016 - Кулінарні рецепти
Субота, 27.04.2024, 00:52
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2016 » Липень » 2 » Вишня «під снігом»
17:40
Вишня «під снігом»
 
Вихід - 4 порції Час приготування - 1 година 5 хвилин Приготування: вишня - 1 кг. білки яєчні - 2 шт. цукрова пудра - 300 г. вода - 2 склянки Приготування «вишні під снігом» Вишню, видаливши кісточки, засипте 200 г. цукрової пудри, залийте водою і варіть до загустіння сиропу, не допускаючи, щоб ягоди зварилися. Перекладіть вишню в форму. Яєчні білки збийте, додайте 50 г. цукрової пудри, ретельно перемішайте. Збиті білки викладіть на вишню, посипте цукровою пудрою і запікайте в розігрітій до 150-180 °С духовці до появи золотистого відтінку. Подавайте відразу. Білки потрібно ретельно відокремити від жовтків і охолодити, так само, як міксер і посуд, в якому ви будете їх збивати (він не повинен мати ні найменших слідів жиру). Щоб білки легше було збивати, можна додати до них кілька крапель 10% -го розчину лимонної кислоти або лимонного соку.
Категорія: Солодке | Переглядів: 435 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт