Варення або цукати з кавунових шкірок - 3 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Четвер, 25.04.2024, 06:49
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 3 » Варення або цукати з кавунових шкірок
12:51
Варення або цукати з кавунових шкірок
 
Варення або цукати з кавунових шкірок
Починалося все з приготування варення з кавунових шкірок, а закінчилося цукатами

Потрібно

  • гарбузові шкірки почищені 500 гр.
  • цукор 600 гр + 50 -100 гр. для обсипки
  • вода 300 мл.
  • ванілін

Содовий розчин

  • вода 600 мл
  • сода 1 ч.л.
Категорія: Солодке | Переглядів: 991 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт