Тушкована капуста - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Субота, 20.04.2024, 01:22
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Тушкована капуста
19:31
Тушкована капуста
 
0450_3.jpg (27.67 Kb)

1 качан капусти
1 велика цибулина
рослинне масло для смажіння
сіль
перець

Для цієї страви підходить білокочанна капуста осіннього урожаю.
Замість сирої можна взяти квашену капусту.

Цибулю дрібно нарізувати, капусту тонко нашаткувати.
У великому чавуні обсмажити цибулю до золотистого кольору, додати капусту.
Овочі обсмажити, помішуючи, протягом 1-2 хвилин, потім зробити маленький вогонь, чавунець накрити кришкою, і гасити капусту до готовності, періодично помішуючи.
Коли капуста буде майже готова - посолити і поперчити на смак.
Категорія: Закуски | Переглядів: 587 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт