|
Середа, 05.02.2025, 15:54 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Тушкована цвітна капуста
14:32 Тушкована цвітна капуста |
капуста цвітна - 300 г глютaмат натрію - 1/4 ч. ложки томатний соус - 2 ч. ложки масло рослинне - 2 ст. ложки сіль - на смак зелень петрушки
Цвітну капусту промити і розділити на суцвіття. Обсмажити
капусту в розігрітому до 160 °С маслі протягом 3–5 хвилин. Вийняти,
дати маслу стекти. Додати в гаряче масло соус, сіль, глютамат натрію,
гасити 1–2 хвилини. Подати блюдо гарячим, поливши приготованим соусом.
|
Категорія: Салати |
Переглядів: 698 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|