Тушкована цвітна капуста - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Четвер, 18.04.2024, 09:15
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Тушкована цвітна капуста
14:32
Тушкована цвітна капуста
 
1203_10.jpg (12.13 Kb)

капуста цвітна - 300 г
глютaмат натрію - 1/4 ч. ложки
томатний соус - 2 ч. ложки
масло рослинне - 2 ст. ложки
сіль - на смак
зелень петрушки

Цвітну капусту промити і розділити на суцвіття.
Обсмажити капусту в розігрітому до 160 °С маслі протягом 3–5 хвилин. Вийняти, дати маслу стекти. Додати в гаряче масло соус, сіль, глютамат натрію, гасити 1–2 хвилини.
Подати блюдо гарячим, поливши приготованим соусом.
Категорія: Салати | Переглядів: 656 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт