|
П`ятниця, 07.02.2025, 05:35 Вітаю Вас Гість
Головна » 2016 » Липень » 2 » Торт Тернопільська вишиванка
18:25 Торт Тернопільська вишиванка |
Складові:
тісто 1:
- 7 білків
- 1 скл. цукру
- 3 ст. л. муки
- 3 ст. л. крохмалю
- 1ч. л. порошку до печива
- 2 ст. л. оцту
тісто 2:
- 7 жовтків
- 4 ст. л. цукру
- 1ч. л. порошку до печива
- 4 ст. л. муки
тісто 3:
- 7 білків
- 1 скл. цукру
- 3 ст. л. муки
- 3 ст. л. крохмалю
- 1ч. л. порошку до печива
- 2 ст. л. оцту
- 1 уп. кокосової стружки рожевого кольору
тісто 4:
- 7 жовтків
- 4 ст. л. цукру
- 1ч. л. порошку до печива
- 4 ст. л. муки
- 2 ст. л. какао
крем 1:
- 0.5 л. молока
- 6 ст. л. манки
- 1 скл. цукру
- 1 п. ванільного цукру
- 250 г масла
крем 2:
- 200 г маку
- 1 скл. цукру
- 250г масла
Приготування
Для першого тіста збити білки з цукром, змішати муку, крохмаль, порошок до печива і просіяти через сито, додати цю суміш у збиті білки, тоді додати оцет. Спекти 2 коржі.
Для другого тіста збити жовтки з цукром додати просіяну муку і порошок до печива. Спекти 2 коржі.
Третє тісто приготувати так як перше і додати кокосову стружку. Спекти 2 коржі.
Четверте тісто готується так як друге тільки додати какао. Спекти 2коржі.
Для першого крему зварити манку з молоком та цукром, як вистигне збити з маслом.
Для другого крему мак запарити і втерти з цукром, окремо збити масло і додати мак.
Перемащувати так: коричневий корж крем з манкою білий корж - маковий крем жовтий корж манковий крем - кокосовий корж маковий крем кокосовий корж манний крем жовтий корж маковий крем білий корж манний крем коричневий корж. Верх і боки торта змастити манним кремом і посипати кокосовою стружкою.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 1028 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 2.0/1 |
|
Календар | « Липень 2016 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|