Торт «Медовик» - 2 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Четвер, 25.04.2024, 01:28
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 2 » Торт «Медовик»
21:55
Торт «Медовик»
 
5322_5.jpg (14.03 Kb)

яйце - 4 шт.
цукор для тіста і крему - 230 г і 350 г
мед - 3-4 ст. ложки
мука пшенична - 480 г
сода - 1 ч. ложка з верхом
сметана - 1 кг


Яйця розтирайте з цукром, додаючи мед (якщо він густий, то злегка розтопіть) і муку, змішану з содою. Швидко замісіть тісто.

З тіста в змащеній маслом формі випікайте два коржі при 200—220 °С протягом 20—25 хвилин. Розрізайте коржі по горизонталі навпіл, укладіть один на одного і вирівняйте по краях. Отримані обрізання подрібніть.

Для крему добре охолоджену сметану збийте з цукром до густої пишної піни.

Коржі промазуйте кремом, укладіть один на другий, потім змастіть верхній корж і боки торта, посипте крихтою.

Торт витримайте в холодильнику 6—7 годин, щоб він просочився кремом. Верх можна оформити цукровою пудрою і тертим шоколадом.

Категорія: Солодке | Переглядів: 663 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт