|
Середа, 05.02.2025, 15:46 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 2 » Торт Яблоко
|
мука - 150 г сливки - 120 г вершкове масло - 100 г яйця - 3 шт. цукор - 100 г яблука - 300 г цедра 1 лимона
Розітріть половину норми вершкового масла з половиною цукру, додайте сливки, яєчні жовтки, цедру і все перемішайте. Всипте
в отриману масу муку. (Тісто повинне вийти рідким.) В останню чергу
додайте в нього збитий білок одного яйця і випікайте млинчики. Яблука дрібно нарізуйте, трохи посипте цукром і припустіть їх в невеликій кількості води до м'якості. Млинчики прокладете яблучною масою. Отриманий тортик залийте збитими з цукром білками і підрум'яньте в духовці.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 670 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 4 Гостей: 4 Користувачів: 0 |
|
|
|