Торт без випічки з персиками - 15 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
Понеділок, 16.06.2025, 12:19
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 15 » Торт без випічки з персиками
15:45
Торт без випічки з персиками
 
Складові: - готові бісквітні коржі 3 шт. - сметана 30% - 750г. - цукор - 1 стакан - желатин швидкорозчинний - 20 м (у мене Др. Оеткер) - персики консервовані - 1 велика (850г.) Банку - желе зі смаком персика - 75г. (у мене смак ківі Др. Оеткер) - ванільний цукор - до смаку (у мене з натуральної ваніллю) - сироп з-під персиків. - сік лимона - 1-2 ст. ложки Приготування Для початку відкриваємо персики, зливаємо сироп і в мікрохвильовці підігріваємо до окропу. Потім гарячий сироп виливаємо в желатин і ретельно розмішуємо до повного розчинення і отставляем для охолодження. Далі розводимо желе по інструкції. Поки ви зробите торт, і він охолоне в холодильнику желе якраз охолоне. В цей час готуємо форму (у мене роз'ємна 27 см.) Знімаємо бортики, кладемо на дно Пекарській папір (з запасом) і закриваємо бортики. Зайвий папір обрізаємо, залишаючи приблизно 1 см. Бока закриваємо смужками пекарської папери і скріпками. Сметану збиваємо з цукром і ванільним цукром, щоб збільшилася вдвічі, потім поступово вводимо остиглий желатин при цьому, не перестаючи збивати крем. У самому кінці додаємо сік лимона і ще раз збиваємо. Крем готовий. Беремо один корж бісквіту і кладемо на дно форми, на корж викладаємо третю частину крему, далі чергуємо корж + крем + корж + крем. Верхній шар крему вирівнюємо рівно і ставимо в холодильник для застигання. Далі ріжемо персики пластинками приблизно 0,5 см. Дивимося на желе, якщо вже охололо, викладаємо персики на торт так, як вам подобається, і обережно заливаємо желе і ставимо в холодильник до повного застигання (у мене зазвичай на ніч). Увага! Чи не заливайте желе на торт теплим, а то желе змішається з білим кремом. От і все, торт готовий. Якщо хочете, можна прикрасити збитими вершками.
Категорія: Солодке | Переглядів: 583 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт