 |
Понеділок, 16.06.2025, 12:19 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 15 » Торт без випічки з персиками
15:45 Торт без випічки з персиками |
Складові:
- готові бісквітні коржі 3 шт.
- сметана 30% - 750г.
- цукор - 1 стакан
- желатин швидкорозчинний - 20 м (у мене Др. Оеткер)
- персики консервовані - 1 велика (850г.) Банку
- желе зі смаком персика - 75г. (у мене смак ківі Др. Оеткер)
- ванільний цукор - до смаку (у мене з натуральної ваніллю)
- сироп з-під персиків.
- сік лимона - 1-2 ст. ложки
Приготування
Для початку відкриваємо персики, зливаємо сироп і в мікрохвильовці підігріваємо до окропу.
Потім гарячий сироп виливаємо в желатин і ретельно розмішуємо до повного розчинення і отставляем для охолодження.
Далі розводимо желе по інструкції. Поки ви зробите торт, і він охолоне в
холодильнику желе якраз охолоне.
В цей час готуємо форму (у мене роз'ємна 27 см.) Знімаємо бортики, кладемо на дно
Пекарській папір (з запасом) і закриваємо бортики. Зайвий папір обрізаємо, залишаючи
приблизно 1 см. Бока закриваємо смужками пекарської папери і скріпками.
Сметану збиваємо з цукром і ванільним цукром, щоб збільшилася вдвічі, потім поступово
вводимо остиглий желатин при цьому, не перестаючи збивати крем. У самому кінці додаємо сік
лимона і ще раз збиваємо. Крем готовий.
Беремо один корж бісквіту і кладемо на дно форми, на корж викладаємо третю частину
крему, далі чергуємо корж + крем + корж + крем. Верхній шар крему вирівнюємо рівно і
ставимо в холодильник для застигання.
Далі ріжемо персики пластинками приблизно 0,5 см. Дивимося на желе, якщо вже охололо,
викладаємо персики на торт так, як вам подобається, і обережно заливаємо желе і ставимо в
холодильник до повного застигання (у мене зазвичай на ніч).
Увага! Чи не заливайте желе на торт теплим, а то желе змішається з білим кремом.
От і все, торт готовий. Якщо хочете, можна прикрасити збитими вершками.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 583 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|