|
Четвер, 30.01.2025, 18:14 Вітаю Вас Гість
Головна » 2013 » Листопад » 9 » Тоннато з філе свинини
20:05 Тоннато з філе свинини |
Інгредієнти:
- Свинина (філе) - 1500 г.
- Морська сіль - 2 ст.л.
- Ріпчаста цибуля - 1 шт.;
- Морква - 1 шт.;
- Селера (коріння) - за смаком;
- Лавровий лист - 2 шт.;
- Духмяний перець (горошком) - 2 ч.л.;
Для соусу із тунця:
- Філе тунця в олії - 1 банка (180/140г);
- Філе анчоусу - 4 шт.;
- Каперси - 1 ст.л.;
- Яйце - 1 шт.;
- Лимонний сік - 2-3 ст.л.;
- Оливкова олія - 100 мл;
- Сіль, чорний перець - за смаком;
- Бульйон.
Приготування:
М'ясо зачищають від плівок та сухожилків.
Підготовлене м'ясо натирають сіллю та поміщають в рукав для запікання, туди ж кладуть нарізані великими шматками овочі та спеції. Запікають при температурі 200°С протягом 10 хвилин, потім знижують температуру до 125°С та запікають протягом 1 години. Після запікання дають м'ясу трішки остигнути. Зливають бульйон та викладають м'ясо на фольгу, щільно загортають та лишають остигати до кімнатної температури.
Соус з тунця:
Всі інгредієнти для соусу подрібнити до однорідної маси. Готову масу протерти через сито. Соус має бути консистенції рідкої сметани.
Охолоджене м'ясо нарізують тонкими шматочками, викладають на блюдо. М'ясо поливають соусом та оздоблюють каперсами, лимоном, зеленню.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 628 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Листопад 2013 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|