|
Четвер, 21.11.2024, 12:51 Вітаю Вас Гість
Головна » 2016 » Липень » 2 » Томатний суп з вермішеллю "Рижик"
17:33 Томатний суп з вермішеллю "Рижик" |
Щоб зробити суп більш дієтичним, можна виключити з рецепту вермішель.
Інгредієнти:
томати - 5 шт.
тонка вермішель - 50 г.
цибуля - 1 шт.
морква - 1 шт.
зелень петрушки і кропу
сіль
перець чорний мелений - за смаком
оливкова олія для смаження
Приготування томатного супу з вермішеллю "Рижик"
Для супу краще взяти соковиті стиглі помідори. Якщо томати занадто тверді, можна додати в суп декілька ложок томатної пасти для насиченого смаку.
Цибулю і моркву очистити і дрібно нарізати. Томати обдати кип’ятком, зняти шкірку і нарізати невеликими часточками. Спасерувати цибулю і моркву в оливковій олії. Коли вони наберуть золотистий колір, викласти зверху томати, перемішати і відразу ж зняти з вогню.
Вермішель відварити в невеликій кількості води і додати овочі. Посолити, поперчити. Подавати, прикрасивши свіжою зеленню.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 420 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Липень 2016 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|