Томатний суп з вермішеллю "Рижик" - 2 Липня 2016 - Кулінарні рецепти
Четвер, 21.11.2024, 12:51
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2016 » Липень » 2 » Томатний суп з вермішеллю "Рижик"
17:33
Томатний суп з вермішеллю "Рижик"
 
Щоб зробити суп більш дієтичним, можна виключити з рецепту вермішель. Інгредієнти: томати - 5 шт. тонка вермішель - 50 г. цибуля - 1 шт. морква - 1 шт. зелень петрушки і кропу сіль перець чорний мелений - за смаком оливкова олія для смаження Приготування томатного супу з вермішеллю "Рижик" Для супу краще взяти соковиті стиглі помідори. Якщо томати занадто тверді, можна додати в суп декілька ложок томатної пасти для насиченого смаку. Цибулю і моркву очистити і дрібно нарізати. Томати обдати кип’ятком, зняти шкірку і нарізати невеликими часточками. Спасерувати цибулю і моркву в оливковій олії. Коли вони наберуть золотистий колір, викласти зверху томати, перемішати і відразу ж зняти з вогню. Вермішель відварити в невеликій кількості води і додати овочі. Посолити, поперчити. Подавати, прикрасивши свіжою зеленню.
Категорія: Перші Страви | Переглядів: 420 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт