Тісто для пиріжків - 9 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 26.04.2024, 13:54
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 9 » Тісто для пиріжків
11:49
Тісто для пиріжків
 
3892_23.jpg (107.23 Kb)

Хоча в рецепті немає дріжджів, пиріжки з такого тіста піднімаються прямо на очах.Просто повітря!!!

1 стакан кислого молока( кефіру)
2 стакани муки + при замісі близько 0,5 стакана

Замісити м'яке, ніжне тісто.Розкотити його товщиною як палець.
Посипати сіллю і содою.На око.Стільки,скільки ви б поклали при звичайному замісі.(щепотку соди,солі трохи більше).
Скласти тісто навпіл і ще навпіл ( тобто в 4 рази)

Знову розкотити( більше сипати не треба),знову скрутили.Повторити ще 2 рази.Соду і сіль сипемо тільки раз!Прибираємо в холодильник на 30 хв.Дістаємо.Нехай хвилин 5 полежить.Більше не місити! Відрізуємо ковбаску і ліпимо пиріжки.


Категорія: Перші Страви | Переглядів: 1345 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт