Хоча в рецепті немає дріжджів, пиріжки з такого тіста піднімаються прямо на очах.Просто повітря!!!
1 стакан кислого молока( кефіру)
2 стакани муки + при замісі близько 0,5 стакана
Замісити м'яке, ніжне тісто.Розкотити його товщиною як палець.
Посипати сіллю і содою.На око.Стільки,скільки ви б поклали при звичайному замісі.(щепотку соди,солі трохи більше).
Скласти тісто навпіл і ще навпіл ( тобто в 4 рази)
Знову
розкотити( більше сипати не треба),знову скрутили.Повторити ще 2
рази.Соду і сіль сипемо тільки раз!Прибираємо в холодильник на 30
хв.Дістаємо.Нехай хвилин 5 полежить.Більше не місити! Відрізуємо
ковбаску і ліпимо пиріжки.