Святкова солянка (пісна) - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 29.03.2024, 10:50
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Святкова солянка (пісна)
19:25
Святкова солянка (пісна)
 
1139_27.jpg (63.67 Kb)

100 г свіжої сьомги
100 г свіжого судака
100 г свіжої (або соленої) осетрини,
маленька банка оливок
2 ч. л. томату-пюре
3 білих маринованих гриба
2 солоних огірка
цибулина
2 столових ложки рослинного масла,
столова ложка муки
чверть лимона
десяток маслин
1/2 стакана огіркового розсолу,
1 ст. л. каперсів
чорний перець горошком
лавровий лист
сіль на смак
пучок кропу або петрушки
2 кружечка лимона.

Приготуйте літру дуже міцного бульйону з будь-якої риби.
Дрібно наріжте цибулю обсмажте в каструлі на маслі.
Обережно посипте цибулю мукою, перемішайте, прожарте, поки мука не стане золотистого кольору. Тоді влийте в каструлю рибний бульйон і огірковий розсіл, гарненько перемішайте і доведіть до кипіння.
Нашаткуйте гриби, каперси, з оливок видаліть кісточки, додайте все це в бульйон, доведіть до кипіння.Рибу розрізайте на шматки, обшпарте кип'ятком, опустіть в сковороду з маслом, томатом-пюре і огірками, з яких знята шкірка.
Додайте рибу і огірки в каструлю і варіть солянку на слабкому вогні до готовності риби. За три хвилини до готовності додайте лавровий лист, спеції.
Правильно приготована солянка має світлий, злегка червонуватий бульйон, гострий смак, запах риби і прянощів.
При подачі на стіл в тарілки покладіть по шматку кожного виду риби, залийте бульйоном, додайте по кружку лимона, зелень кропу або петрушки, маслини.
Категорія: Перші Страви | Переглядів: 673 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт